woensdag 22 november 2017

SVS LOOPCRITERIUM - LAATSTE CROSS MEULEBEKE EN APOTHEOSE


Na een geslaagde laatste SVS-cross net voor de herfstvakantie, waar de organisatie kon profiteren van de groene omgeving van Ter Borcht en hierdoor de sportievelingen een aangenaam loopparcours konden voorschotelen,  werd reikhalsend uitgekeken naar de apotheose op woensdag 8/11/2017 in Izegem.
Tijdens de apotheose werden de organisatoren en schoolverantwoordelijken op een afsluitende receptie getracteerd en  werden de medailles voor de eerste drie aangeslotenen en eerste drie niet-aangeslotenen en de trofeeën voor verdienstelijke scholen uitgedeeld.

GVB de Boomgaard kon terugblikken op een zeer goede editie.  We kaapten 6 medailles weg en er werden 30 lln in het klassement opgenomen.   Op 28 deelenemende scholen is dit een mooie 4de plaats.
De kinderen zullen net voor de kerstvakantie in de bloemetjes worden gezet.  Ze krijgen een mooi aandenken voor hun inzet.

De volledige uitslag van de SVS-cross te Meulebeke en de eindrangschikking zijn te vinden op de site van SVS. Behaalden het podium in de eindrangschikking :

1ste leerjaar meisjes : Vanhaverbeke Pauline (brons)
2de leerjaar jongens : Vierstraete Tiebe (brons)
3de leerjaar jongens : Gesquière Lars (goud)
3de leerjaar meisjes : Desseyn Daphne (goud) ;  Cham Axelle (brons)
6de leerjaar jongens : Deman Yarneh (goud)

Proficiat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten