dinsdag 19 september 2017

HET SVS LOOPCRITERIUM IS VAN START GEGAAN

De eerste SVS-veldloop op woensdag 13 september op de terreinen van Wallemote Izegem, was meteen een schot in de roos.  Met 37 leerlingen van de GVB de Boomgaard aan de start, viel de groen-rode outfit meteen op.  En iedereen gaf het beste van zichzelf!  We noteerden heel wat ereplaatsen en mooie resultaten :)  Alle reeksen waren heel druk bezet van 35 tot 75 deelnemers.  In totaal deden 624 leerlingen mee uit 28 scholen.  Enkel scholen uit Ingelmunster (1), Izegem (2) en Lendelede (1) deden het beter op vlak van het deelnemersaantal.

De volgende cross gaat door op woensdag 20 september in het gemeentelijk sportcentrum De Molen in Pittem, Egemstraat 47.

Daarna komt het Klein Seminarie-VABI Roeselare als organisatieplaats op woensdag 4 oktober, en het sporcentrum Ter Borcht Meulebeke op woensdag 25 oktober aan bod.

Wie nog wenst in te schrijven, kan dit ter plaatse doen op de cross zelf bij juf Rika.  Zorg dat je steeds een half uur voor de start aanwezig bent.  Het startuur voor de jongens 1ste lj is om 14u00.
Elke 3 minuten start een volgende reeks : 1ste lj meisjes, 2de lj jongens, 2de lj meisjes, 3de lj jongens, 3de lj meisjes enz.

Ook supporters zijn meer dan welkom!

Van harte dank aan alle ouders en grootouders om het vervoer te regelen!
Uitslag cross Izegem 

http://www.schoolsport.be/WestVlaanderen/data.aspx?site=6&aID=1022&ID=135511 opmerking: